A refreshing way to cool off in the summer, freshly made juice is also packed with nutrients and vitamins and can help you self-heal naturally. From preventing high blood pressure to helping you hear, juicing is an amazing way to bring nutrition and health to your life for many long years.

Just Juice It!

Be sure to make the juice fresh before drinking, as nutrients are lost the longer the juice sits around. Also, blenders do not separate the juice from the plant fibers, and this means that, aside from making the juice chunky, the fibers may lock some of the nutrients and prevent them from being absorbed by the body.
A juicer will separate the juice from the fiber, allowing the body to easily absorb the nutrients, as they have been released from the fibers. Of course, you should not miss out on the health benefits of juice just because you don't have a juicer. A blender will work in a bind. Also, these days, there are several health stores and cafes that can make any fresh juice you want while you wait.

1. Celery Juice to Lower High Blood Pressure

High blood pressure is often the root cause of stroke, heart disease, and kidney failure. A time-tested Chinese remedy for this condition is celery juice, which can be made with a blender or a juicer. Two to three 8 oz glasses a day for a month can help prevent high blood pressure or restore it to normal. Additionally, celery is known to prevent gout and other arthritic conditions. Studies have found that this stalk is packed with over a dozen anti-inflammatory agents, including apigenin, a cox2-inhibiting compound similar to some anti-inflammatory drugs. Get the benefits without the side effects!

2. Sunburn Soother

Sunburn can include symptoms of itching, painful blistering, redness, and swelling. When you are sunburned, it is incredibly important to rehydrate the body with fluids. Mix 12 ounces each of pineapple and black cherry juice together to help reduce inflammation and heat. Bromelain - found in pineapples - is a mixture of protein-digesting enzymes, which contain active substances that help reduce inflammation and aid in digestion.
The secret to the health benefits of cherry juice lies in the deep red skins. These skins contain the antioxidant compound called anthocyanins, which help the body relieve inflammation. As added bonuses, these compounds also protect you against heart disease and cancer and have been found to keep diabetics healthy. Drink two to three cups daily to soothe the burn.

3. A Juicy Hearing Aid

An ancient remedy for improving hearing is made from garlic and onions, carrots, and parsley. Put 2 oz of water in a blender with 1 medium-sized chopped onion, 2 chopped carrots, and a generous bunch of parsley. Take out the pulp and keep the juice. Press the raw garlic to get garlic oil, and add to the juice. The garlic will help to increase blood flow to the auditory nerve, and the carrots and parsley are rich in vitamin and C, and niacin, which naturally help improve your hearing function. Drink this juice on a daily basis for a month. If you prefer a more liquid juice, feel free to water this mixture down or add it to other juices.

4. Bright Eyesight Essence

An age-old Chinese folk remedy for clearing the vision is a blended juice made from celery, peppermint, and Chinese parsley. Research has caught up with this wisdom, and we know that luteolin, an antioxidant bioflavonoid found in many herbs and foods, included the three ingredients to this juice has been found to provide the best protection of cell DNA from radiation. Evidence shows that luteolin helps protect the eye from UV radiation damage, as well as from glycation, a process in which sticky sugar molecules bind up protein, which can cause damage to the retina. Luteolin also promotes healthy blood sugar levels and regulates insulin sensitivity. Blend together celery, peppermint, and Chinese parsley in a blender with a little water or a juicer. Drink this fresh juice daily to see well into the future!

5. Heartburn Helper

Juice one medium raw potato in a juicer or a blender, put through a strainer and mix the juice with a cup of warm water. Drink this on an empty stomach in the morning when you first wake up. It will coat and sooth your stomach, as well as reduce acid.These juices are not meant to replace any medications that you may be taking for conditions. Rather, they can supplement treatments you are already receiving and generally keep you body in good working order.I hope you find the ways to drink to your health! I invite you to visit often and share your own personal health and longevity tips with me. May you live long, live strong, and live happy!

By Dr. Maoshing Ni

source obtained from -


Impian menjadi jutawan merupakan impian hampir semua manusia di muka bumi ini. Mengapa hampir dan tak semua? Kerana ada je manusia yang tak mahu menjadi jutawan. Okey, untuk dipendekkan cerita, jika anda mengimpikan untuk menjadi seorang doktor, anda perlulah memasuki Universiti. Cara yang sama juga diperlukan jika anda ingin menjadi Jurutera dan Akauntan kerana semuanya akan dipelajari di universiti. Namun, jika anda mengimpikan untuk menjadi jutawan, anda tidak perlu memasuki mana-mana universiti di dunia kerana orang yang masuk universiti pun belum tentu boleh menjadi jutawan. Mengapa? Kerana untuk menjadi jutawan antara caranya adalah anda perlu berani mengambil risiko dan gigih berusaha. Mengapa perlu begini? Kerana jika hendak menjadi jutawan itu mudah, ramai dah menjadi jutawan namun tidak ramai yang menjadi jutawan kerana mereka tidak tahu bagaimana dan manakah panduan yang boleh diikuti.

Tapi anda tak perlu risau, dengan adanya eBook "MENTOR JUTAWAN" yang dihasilkan oleh Dr. Irfan Khairi, Jutawan Internet Malaysia, anda mungkin dapat mengilhamkan beberapa idea dan mengikuti panduan-panduan yang diberikan oleh 8 jutawan di Malaysia termasuk Dr Fadzilah Kamsah, Billi Lim (penulis buku Berani Gagal) dan ramai lagi termasuk Dr Irfan sendiri berdasarkan pengalaman pahit manis mereka dalam meniti perjalanan kearah menjadi jutawan. Semuanya adalah kompilasi hasil temubual yang dilakukan oleh Dr Irfan Khairi melalui Radio24.

Lihatlah, ini mungkin "first step" anda untuk menjadi jutawan dan sanggupkah anda mengambil risiko untuk mendapatkan ebook yang hebat ini dan seterusnya mengimplementasikan segala yang terkandung didalam ebook tersebut? Tepuk dada tanya selera. Jika anda hanya amalkan tunggu dan lihat, tunggulah sementara orang lain meneruskan "progress" menjadi jutawan dan seterusnya bebas keewangan!



Sebenarnya saya ni lebih prefer kepada Nike untuk nak beli kasut bola. Mungkin sebab Ronaldo pakai Nike dan kasut Nike pun cun belaka lebih-lebih lagi yang warna striking tu. Tapi produk baru daripada Adidas ini memang cantik dan amat stylo untuk sesiapa yang nak main dengan penuh style dan yakin...cheeewah. Produk terbaru ini adalah F50.8 Tunit. Nama dia lebih kurang macam tu la.

Kalau nak tengok macam mana rupa dia pun anda boleh tengok melalui gambar yang disediakan. Bagi saya design kasut itu sangat futureristic dan ramai football star sebenarnya yang pakai kasut baru ini macam Lionel Messi dan Lukas Podolski (nak jugak masukan nama pemain Germany pasal saya sokong...hehehe).

Kasut ini boleh didapati dalam beberapa warna seperti warna putih dan kuning. Adalah seorang kawan saya ni pakai kasut ni, warna putih. Bila tengok...pergh dahsyat sungguh. Yang kagumnya, dia siap score lagi masa lawan friendly hari tu. Cayalah beb!


Yo all! Here I want to promote again, UNITEN SUPER LEAGUE! It is back again for the new hot season of English Premier League! Still new to this? This is English Premier League Fantasy game. You can create your own fantasy football team and compete with others in the league you've joined. But

Reminder: This fantasy league is just for UNITEN Students only

Want to register? Want to know more? All you have to do is just log on to below website

If you have finished creating your fantasy team or you already have your own team then you can straight away join Uniten Super League by entering the code provided below:

Code to join league: 190001-44902

Thats all you have to do folks! Enjoy the new season of EPL! For those who once finished at first page or maybe finished top 10 or maybe ranked at 1st place last season.....I wish you all the best for the new season. You may or may not feel what you had last season.



I think it is a little bit late to comment on one of the "Talk-hot" movies...HANCOCK. I watched Hancock last week and I felt like to give a comment regarding the movie at that time through MyBlogArena but time didnt let me to do it.
I already rated the movie 2 stars out of 5. Why? If you havent watched it yet and curiously want to know, you can watch it but for me if you dont watch it, it is worth to save your time watching another quality movies.
Will Smith is one of my favorite actors instead of Nicholas Cage and few others, but this movie really sucks him out and his acting ability. Most recent movie I watched which put him as the main character was The Pursuit of Happiness. I gave 5 stars for the movie and the movie was really different compared to Hancock.

p/s: cant wait to watch Hellboy II: The Golden Army and Batman: The Dark Knight


Pesanan ini ingin saya tujukan terutama kepada pengguna tandas awam wanita kerana perkara ini telah dialami sendiri oleh adik saya ketika dia menggunakan tandas awam wanita di Times Square. Ceritanya bermula macam ni, adik saya sedang mencuci muka di dalam toilet tersebut kemudian dia terperasan kelibat seorang lelaki botak sedang menyorok di dalam salah satu tandas. Adik saya terus memanggil seorang wanita dan juga seorang makcik pencuci tandas yang berada di dalam tandas ketika itu. Makcik pencuci tandas itu terus mengejar lelaki tersebut yang cuba melarikan diri dan tidak diketahui lagi apa yang terjadi selepas itu. Lelaki itu dikatakan berlari terus kedalam surau lelaki berserta barang-barang yang dibawa di dalam beg plastik. Perkara ini diberitahu oleh adik saya sejurus selepas saya selesai solat. Adik saya rasa bersyukur sebab tidak menggunakan toilet ketika itu.

Jadi kepada semua wanita diluar sana, tingkatkan langkah keselamatan anda ketika menggunakan tandas awam! Pastikan anda betul-betul rasa secure tanpa sebarang kamera yang memerhatikan anda!

Urutan Refleksologi = Body Maintenance

Pada hari ini, saya berkesempatan untuk merasai kehebatan sebenar urutan refleksologi di Times Square. Sebenanya urutan jenis ini sudah lama ingin dicuba oleh saya tapi faktor keraguan dan harga membuatkan perkara ini sering terbantut. Namun pada hari ini saya dapat merasai kepuasan urutan ini.
Sewaktu saya mula keletihan akibat berjalan terlalu lama di Times Square dan saya ingin menuju ke surau di tingkat lapan, saya terserempak dengan beberapa tempat urut refleksologi yang boleh didapati di east wing Times Square atau senang cerita di tepi eskalator yang menuju ke surau di Times Square. Saya melintasi satu tempat urutan refleksologi dan ternampak dua "pak arab" sedang diurut oleh seorang lelaki dan perempuan Cina. Mereka kelihatan sungguh selesa ketika diurut dan kadang-kadang muka seperti menahan sakit mungkin urutan itu terkena pada kawasan yang menyakitkan.
Lalu saya membuat keputusan untuk mencuba sendiri. Terdapat beberapa pakej yang ditawarkan seperti Leg to Knee RM25 = 35 minit, Leg RM19.90 = 30 minit. Juga terdapat pakej urutan satu badan dan untuk urutan satu badan anda tak perlu risau kerana anda diurut di dalam bilik dan bukan dihadapan orang ramai.
Saya memilih pakej Leg to Knee. Semasa diurut saya sempat bersembang dengan uncle yang mengurut saya. Dia adalah bangsa Cina yang berasal dari Kedah dan mempunyai pengalaman mengurut selama 7 tahun. Dia mempelajari ilmu mengurut daripada Sifu yang datang dari China. Rupanya urutan ini juga mampu mengesan dimana kawasan dibadan anda yang sebenarnya sakit dan mampu melancarkan pengedaran darah didalam badan anda. Uncle itu cakap, badan manusia juga macam kereta, selalu kena buat maintenance, maksudnya kena selalu berurut, kalau tak buat maintenance nanti jadi kereta semput! Selepas selesai diurut barulah saya dapat rasa bahawa harga yang dibayar memang berbaloi kerana kaki saya berasa sangat ringan dan selesa disamping perkhidmatan yang diberikan bagus.
Apa tunggu lagi...cubalah! =)
Related Posts with Thumbnails