CLICK HERE!

CLICK HERE!
T-SHIRT SILKSCREEN PRINTING SERVICE

THE UGLY TRUTH


WoOoOo~ by the time gua taip post yg ni, gua sebenarnye baru je balik daripada menonton filem terbaru Gerard Butler...THE UGLY TRUTH...

Bukan nak kate apela...citer ni memang terbaik! gua seronok menonton cerita ni dan gua yg pada mulanya agak mengantuk (pasal tgk midnite movie) terus jadi segar sampai cerita tu abes pasal memang non-stop laughing nye cerita...memang terbaik!

Gua recommend korang tgk cerita tu pasal gua yakin korang tak kan kecewa...

TAPI...

Cerita ni hanya untuk 18 tahun dan keatas....pasal its kind of 'dirty' movie...:p

sekian terima kasih~ :D

4 comments:

haha..lawak2..

aku dapat review dari 2 jantina.
kawan perempuan aku dengan ko which jantina is lelaki.

girl doesnt like this movie but boy, yes.

 

gua baru 17 tahun.. tapi gua nk pegi tgk.. abg muazan bole bawak gua pergi tgk?

 

@Qishie: mungkin betol ape yg lu cakap..pasal masa gua tgk semalam member2 class gua yg jantan2 ni sume gelak macam nak rak dah...yg pompuan gua tak brape dengar sangat...huahuahua...tapi cerita tu kelakar la beb! hehehe tapi memang dirty abes la...

@Kona: trok siak lu kona! hahahaha...:p

 
Related Posts with Thumbnails